Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان مدیرکل فرهنگ و ارشاد سلامی کردستان از انتشار فراخوان اولین جایزه ملی هنری زنده یاد خلیفه میرزا آغه غوثی خبر داد.

علی اصغر دریایی در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: بدون شک جشنواره‌ها، نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری، نکوداشت‌ها، همایش‌ها، کنگره‌ها، سمینارها و گرامیداشت‌ها هرکدام به نوعی و با طرحی نو در کاهش و پیشگیری آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی به ویژه در پیشگیری از اعتیاد موثر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اجتماع عاشقان و علاقمندان به پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) منجی عالم بشریت و اهل بیت آن حضرت در تکایا و خانقاهای شهر سنندج با وجود شخصیت‌های مذهبی و دینی می تواند در کاهش و پیشگیری آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی بسیار موثر واقع شود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان کردستان اضافه کرد: خلیفه میرزا آغه غوثی و ده‌ها خلیفه و شیخ در سطح شهر سنندج به مناسبت میلاد حضرت محمد(ص) به ذکر مناقب و ستایش از پروردگار عالم مجالس بیاد ماندنی برگزار نموده‌اند، این اداره کل با همکاری گروه‌های مولودی خوان و فعال اقدام به طراحی و راه اندازی اولین جایزه ملی هنری به یاد زنده یاد خلیفه میرزا آغه غوثی نموده است.

دریایی ضمن اشاره به موسیقی عرفانی و تاثیر آن در عرصه موسیقی بیان کرد: آثار ارسالی به اولین جایزه ملی هنری خلیفه میرزا آغه غوثی بایستی در پنج سال اخیر تولید شده باشد و در هیچ جشنواره‌ای برگزیده نشده باشد.

وی یادآور شد: هدف از برگزاری این جایزه علاوه بر زنده نگهداشتن یاد و خاطره بزرگان و نامداران عرصه موسیقی عرفانی و خانقایی استان کردستان و قدردانی از سرمایه‌های اجتماعی این عرصه، شناسایی و تشویق جوانان و نوجوانان به فعالیت در عرصه موسیقی عرفانی و خانقایی یکی دیگر از اهداف برگزاری این جایزه است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان درخصوص بخش‌های مختلف این جایزه این چنین گفت: بخش تجلیل از برترین آثار موسیقایی عرفانی و بخش عرفانی شامل تجلیل از سرمایه های اجتماعی عرصه موسیقی عرفانی و مولودی خوانی و بخش جنبی شامل چاپ کتاب و راه اندازی پایگاه خبری و تحلیلی با موضوع تصوف و عرفان از جمله بخش های این جایزه ملی هنری است.

ایشان تصریح کرد: مهلت ارسال آثار تا 20 تیرماه سال جاری و اختتامیه این رویداد هنری در اواخر تیرماه برگزار می‌شود، به برترین‌های این جایزه جوایز ارزنده‌ای تعلق خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری خلیفه میرزا آغه غوثی موسیقی عرفانی عرصه موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۷۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سید رسول موسوی‌نژادیان در تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سراسری موسیقی کرال به میزبانی شیراز در هفته آتی بیان کرد: نخستین دوره جشنواره گروه‌های کر ایران مرداد ۱۳۹۷ از شیراز کلید خورد و دومین دوره نیز آذر ماه ۱۳۹۸ به میزبان شیراز برگزار شد.

معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس افزود: با شیوع کرونا شاهد برگزاری یک دوره مجازی جشنواره گروه‌های کر در سال ۱۳۹۹ بودیم و اینک به منظور تداوم این مسیر، «سومین دوره جشنواره گروه‌های کر ایران» به میزبانی شهر شیراز با مدیریت اجرایی حسام هوشیار و دبیری هنری طیب فقیه ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت ماه جاری برگزار خواهد شد.

وی افزود: این رویداد هنری با مجوز و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس به همت مؤسسه مفاخر و نواندیشان هنر پارس و با همکاری شرکت نوازندگان سرزمین آفتاب (بنیان‌گذار جشنواره گروه‌های کر ایران)، با مشارکت بیش از ۲۰۰ نفر از هنرمندان عرصه موسیقی آوازی در قالب گروه‌های کرال (آوازی) از سراسر کشور برنامه‌ریزی گردیده است.

موسوی‌نژادیان گفت: جشنواره پیش روی بر بنیان شناسایی، ظرفیت‌سازی و حمایت از فعالیت‌های خلاقانه هنرمندان و گروه‌های موسیقی فعال در زمینه موسیقی آوازی سراسر کشور و نگاه ویژه به فرهنگ متنوع و ارزشمند اقوام و آداب و سنن مرتبط با این شاخه از هنر، برنامه‌ریزی و اجرا خواهد شد و در همین راستا، دبیرخانه جشنواره بدینوسیله از کلیه فرهیختگان، هنرمندان و علاقه‌مندان به عرصه موسیقی آوازی به منظور بازدید از این دوره از جشنواره دعوت می‌نماید.

معاون هنری فرهنگ و ارشاد فارس گفت: در روز اول از ساعت ۱۱ صبح به ترتیب گروه‌های آیریک، مهر وطن، فیلارمونیک، آوای ماهان، وندا، آزرمان و آداک تا ساعت ۲۰:۳۰ به اجرای صحنه‌ای در تالار حافظ می‌پردازند و در ادامه در بخش اجرای خیابانی، گذر هنر حافظ میزبان گروه‌های وندا، آزرمان، مهر وطن و فیلارمونیک می‌شود و همچنین بخش پژوهشی نیز با عنوان «نشست پژوهشی با حضور سهند شکرزاده» در تالار غزل ساعت ۱۱ برگزار می‌شود.

وی در پایان گفت: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه که روز دوم جشنواره است نیز از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸:۳۰ تالار حافظ در بخش صحنه‌ای به استقبال گروه‌های، آزرمان، آوای ماهان، پارسه، وندا، آیریک، آداک، فیلارمونیک و مهر وطن خواهد رفت و در بخش خیابانی نیز پذیرای گروه‌هایی همچون آیریک، آداک، آوای ماهان و پارسه می‌گردد.

موسویان نژاد در پایان گفت: نشست پژوهشی نیز با حضور دکتر علی رادمان در تالار غزل ساعت ۱۵:۳۰ برپا است و آئین پایانی نیز ساعت ۲۰ یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه جاری در تالار حافظ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس برگزار می‌شود.

کد خبر 6099791

دیگر خبرها

  • همایش ملی میرزا احمد داواشی، شاعر بلندآوازه‌ی کُرد برگزار می‌شود
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • هنری که لاکچری شده!
  • همایش ملی شاعر بلند آوازه‌ کُرد «میرزا احمد داواشی» برگزار می‌شود
  • آلبوم «عشق ناباور» به زودی منتشر می‌شود
  • اجرای رویداد هنری «وعده صادق» در استان خوزستان
  • «عیسی بخشی» در خانه ابدی آرام گرفت
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه‌النجاه منتشر شد
  • «روایت اول» از ردیف یک موسیقی‌دان مهم منتشر شد/خواندن یک قصه جالب
  • پیکر آخرین خنیاگر خراسان در خاک آرام گرفت