Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@02:15:44 GMT

آثارم را وامدار اعتقادات مذهبی‌ام هستم

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۶۶۵۱۷

آثارم را وامدار اعتقادات مذهبی‌ام هستم

آلبوم محمدرسول الله(ص) که به همت مرکز موسیقی حوزه هنری تولید شده است با حضور خواننده، آهنگ‌ساز و علاقه‌مندان به موسیقی در تالار سوره حوزه هنری رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزه هنری، به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و هفته وحدت، آلبوم محمدرسول الله(ص) با صدای پیام عزیزی و به همت مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این مراسم محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری، میلاد عرفان‌پور مدیر مرکز موسیقی، فردین لاهورپور، آهنگساز و پیام عزیزی خواننده به همراه جمعی از علاقه‌مندان به موسیقی در تالار سوره حوزه هنری حضور داشتند.

 

در ابتدای آیین رونمایی این آلبوم میلاد عرفان‌پور مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری ضمن خیر مقدم از حاضرین و دست اندرکاران تولید و تهیه این مجموعه آثار تشکر کرد و گفت: در مرکز موسیقی حوزه هنری در ایام اربعین شاهد رونمایی از آلبومی با موضوع حضرت اباعبدالله حسین(ع) بودیم و امروز در هفته وحدت آلبوم موسیقی محمد رسول الله(ص) نیز رونمایی می‌شود. این که توفیق داریم با نام و یاد بهترین مخلوقات، آثاری را تولید و معرفی کنیم جای شکر بسیار دارد. از طرفی بسیار ارزشمند است که به خاطر چنین آثاری مورد توجه صاحبان فضل و منقبت بزرگترین انسان‌های تاریخ قرار بگیریم. یکی از موضوعاتی که در حوزه موسیقی باید به آن تاکید کرد، موسیقی عرفانی است من از پیام عزیزی تشکر می‌کنم که با خلق آثاری در این عرصه، مسیر جدیدی را در موسیقی عرفانی به وجود آورده است.

 

وی ادامه داد: مرکز موسیقی حوزه هنری وظیفه خود می‌داند که از موسیقی اصیل، ریشه‌دار و اثرگذار بر جامعه استقبال و حمایت کند، زیرا در این روزها شاهد افول درک موسیقی هستیم و مشکلات بسیار پیچیده‌ای در خصوص ذائقه مردم و مخاطبین موسیقی مواجه شده‌ایم، اعتقاد ما بر این است که موسیقی اگر در مسیر درست خود حرکت کند عرفانی خواهد بود، همان گونه که مولانا نیز در چنین مسیری حرکت کرده است.

 

موسیقی این آلبوم بومی است

فردین لاهورپور آهنگساز آلبوم محمدرسول الله(ص) نیز درباره این مجموعه آثار گفت: اگر چنین آثاری امروز تولید میشود و من در کنار پیام عزیزی خالق چنین آلبومی هستیم ریشه آن را باید در دوران کودکی ما جست، زیرا بذر چنین نگاهی به موسیقی در دوران کودکی ما کاشته شده است. موسیقی که امروز میشنوید موسیقی بومی و خانگی ماست که از دوران کودکی بر دل ما نشست، رشد کرد و زیر نظر اساتیدی مجرب به پختگی رسید و امروز به این جایگاه رسیده است. ما از بچگی در مراسمات خانگی حضور داشتیم جایی که موسیقی اصیل عرفانی در آن نواخته می‌شد.

 

وی تصریح کرد: باید یادی کنیم از خلیفه میرزا آقا آغوثی که انسانی اعجوبه در نواختن دف بود، این مرد بزرگ در سال 1307 در سنندج به دنیا آمد. اشعار بسیاری را در سیر و سلوک از خود به یادگار گذاشت، او به راستی انسان ملکوتی بود که دف را بدون هیچ موسیقی می‌نواخت و بسیار هم اثرگذار بود. چنین انسان‌های بزرگی که به راستی عالم بالا را درک کرده اند، سبب شده اند موسیقی ما معنا و عمقی متفاوت کسب کند. متاسفانه ما در گذشته نوازندگان بسیاری در حوزه موسیقی عرفانی داشته ایم که امروزه از دوران اوج و طلایی خود فاصله گرفته ایم، موسیقی عرفانی در کشور ترکیه بسیار مورد توجه است و به همین دلیل بسیار مورد استقبال جامعه آنها قرار گرفته و اثرگذار شده است، درحالی که ما نیز باید توجهی دوچندان به موسیقی عرفانی داشته باشیم.

 

شب پیام و پیامبر

در ادامه برنامه حسن امین، پروفسور و استاد فلسفه دانشگاه گلاسکو انگلستان به پشت تریبون آمد و درباره آلبوم موسیقی محمدرسول الله گفت: امشب شبی مبارک است زیرا هم شب پیام است و هم شب پیامبر(ص)، شب پیام است از این جهت که آلبوم موسیقی پیام عزیزی در ستایش پیام اکرم (ص) رونمایی می‌شود و شب پیامبر است(ص) به این دلیل که در ایام فرخنده میلاد با سعادت حضرت محمدرسول الله(ص) قرار داریم، این که چرا من به عنوان متخصص فلسفه در این محفل حضور دارم به این دلیل است که در گذشته موسیقی بخشی از فلسفه بود، همان طور که می‌دانید فارابی فیلسوف بزرگ خود در عرصه موسیقی نیز بسیار نامدار است، ابن‌سینا در وصف فارابی می‌گوید که من فلسفه ارسطو را نمی‌فهمیدم تا آنکه کتاب نظرات فارابی را خواندم، این انسان بزرگ در عرصه موسیقی فعالیت‌های بسیار کرده است، از طرفی تا دهه‌های گذشته بسیاری از فیلسوفان معاصر در حوزه موسیقی نیز فعال بوده اند، حاج ملاهادی سبزواری حکیم، عارف عصر قاجار و یکی از بزرگترین فیلسوفان قرن سیزدهم خود در عرصه موسیقی فعالیت ‌های بسیار داشته است.

 

وی تاکید کرد: در کشوری که ده‌ها نژاد و زبان و گویش وجود دارد، موسیقی عرفانی کردی یکی از اصیل‌ترین موسیقی‌های حاضر است. از همین رو بسیار خوشحالم که این آلبوم فاخر تولید و رونمایی شد و یکی از ارزنده‌ترین نکات آن اشعاری است که برای این آلبوم انتخاب شده از لحاظ ادبی و محتوایی از اعتبار و ارزش برخوردار است. بهره‌‌مندی از اشعار بزرگان عرفان و روح انسان را جلا می‌دهد و قطعا موسیقی اگر موسیقی منطبق با اصول عرفانی و خدایی باشد انسان را به سمت بالا سوق می‌دهد.

 

وامدار فیلم محمد رسول الله(ص) هستم

پیام عزیزی خواننده این آلبوم نیز در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری درباره این اثر گفت: من در خانواده‌ای مذهبی به دنیا آمدم و این مسئله در شیوه زیست و خلق آثارم بسیار اثرگذار بوده است. من در تولید و خلق آثارم وامدار حضور در هیئت‌ها و مساجدی هستم که از کودکی محل زیست و گذران عمر من بوده است. من از هفت سالگی زیر نیز اساتید مجرب در کرمانشاه قرآن را آموخته‌ام و سپس فعالیتم را در موسیقی عرفانی گسترش دادم. من همچنان وام‌دار فیلم محمد رسول الله(ص) و موسیقی آن هستم، چنین نقاط عطفی در زندگی من سبب شد تا بر این حیطه از موسیقی متمرکز شوم و در آن فعالیت کنم.

 

وی درباره ذائقه‌سازی و حضور چنین آثار فاخری در سبد فرهنگی مردم نیز گفت: یک اثر در درجه اول باید خوب ساخته شود، به خوبی معرفی شود تا در نهایت شنیده شود باید با معرفی و ارائه درست تولیدات فاخر برای مردم ذائقه سازی کنیم، آلبوم با قدسیان نزدیک به یک میلیون 500 هزار نسخه فروش داشته است و این یک رکورد تاریخی محسوب می‌شود، علت این موفقیت در این است که اگر برای یک اثر وقت و تمرکز داشته باشیم و تمام تلاش خودمان را بکنیم چه در حیطه تولید و چه در نوع معرفی، قطعا اتفاقات بزرگی رخ خواهد داد. متاسفانه به دلیل برخی تولیدات کم ارزش ذائقه مردم تغییر کرده است، در حالی که اگر گوش آنها به چنین موسیقی اصیلی پیوندی مجدد برقرار کند قطعا مانند گذشته مورد توجه قرار گرفته و در سبد فرهنگی خانواده جای خود را پیدا خواهد کرد.

 

لازم به ذکر است، آلبوم موسیقی «محمد رسول الله» (ص) به خوانندگی و آهنگسازی پیام عزیزی و با تنظیم فردین لاهورپور به چهار زبان فارسی، کُردی، عربی و ترکی خوانده شده و توسط امید نیک‌بین در استودیو شهر صدای پارسیان در تهران صدابرداری شده است. پیام عزیزی مدت 4 سال است که مشغول آهنگسازی آلبوم موسیقی «محمد رسول الله» (ص) است؛ که 14 قطعه موسیقایی را شامل می‌شود که از آن جمله؛ آهنگ «طلع البدر علینا» با شعری از شیخ سید طاها نقشبندی با تنظیم فردین لاهورپور به زبان عربی با قدمتی 1400 ساله که مردم مدینه هنگام ورود مبارک پیامبر اکرم (ص) به این شهر سروده‌اند و با سرودن این شعر و خواندن این آهنگ از این حضرت استقبال کرده‌اند.

 

دیگر قطعات این اثر موسیقایی عبارتند از: آهنگ «دردی هجران» با شعر طاهر بگ جاف با ملودی ماندگار استاد بی‌بدیل موسیقی زنده‌یاد سید علی اصغر کُردستانی به زبان کُردی، آهنگ «محمد رسول الله» (ص) با شعر شیخ عبدالرحمان جامی به زبان فارسی، آهنگ «ای پناه عاصیان» با شعر حضرت شیخ مولانا خالد نقشبندی به زبان فارسی، آهنگ «صلاه الله سلام الله علیک یا رسول الله» با شعری از عاشق یونس به زبان ترکی، آهنگ «حبیبی یا رسول الله» با ملودی و شعری برگرفته از خانقاه و تکایای کُردستان به زبان کُردی، آهنگ «ما محرم سلطانیم» با شعری از شیخ عبدالرحمان خالص، آهنگی برگرفته از خانقاه و تکایای شهر کرکوک در عراق با قدمتی بیش از 300 سال و به زبان فارسی، آهنگ «الله الله یا الله» با شعری از شیخ سید طاها نقشبندی؛ با قدمتی بیش از 150 سال برگرفته از خانقاه و تکایای کُردستان به زبان کُردی، آهنگ «یا فردی اعظم» با شعری از مولانا خالد نقشبندی به آهنگسازی استاد محمدرضا عزیزی به زبان کُردی، مقام «بی‌وفا» شعر قدیمی کُردی، آهنگ «سلطان الله» با شعری از امام محمد البوصیری برگرفته از خانقاه و تکایای کُردستان به زبان عربی، آهنگ «گر تو طلبی داری» با شعر شیخ عبدالقادر گیلانی به زبان فارسی، آهنگ «مولا یا صلی وسل» (برده المدیح) با شعر امام محمد البوصیری به زبان عربی و همچنین آهنگ «حبیبیم یا الله» با شعری برگرفته از خانقاه‌های ترکیه و آهنگی برگرفته از خانقاه و تکایای کُردستان به زبان عربی. تنظیم تمامی این قطعات را فردین لاهورپور برعهده داشته است.

 

نوازندگانی که در آلبوم «محمد رسول الله» (ص) به هنرنمایی پرداخته‌اند، عبارتند از: استاد ارسلان کامکار، فردین لاهورپور، پیام طونی، علیرضا دریایی، آزاد میرزاپور، داود منادی، پریچهر خواجه، حسین رضایی‌نیا، سحر عباسی، همایون نصیری، مژگان حسینی، نوید مثمر، سحاب تربتی، روزبه زرعی و فردین کریم خاوری.

 

پیام عزیزی تاکنون 7 اثر موسیقایی، از جمله؛ آلبوم‌ «با قدسیان» با آهنگ معروف «الله مدد» به آهنگسازی استاد محمد جلیل عندلیبی، آلبوم «لبیک» به آهنگسازی زنده‌یاد استاد مجتبی میرزاده، آلبوم‌های «پیام عاشقان» و «ملکا» با همکاری نوازندگان ارکستر سمفونیک ایران، علی پژوهشگر و پاشا هنجنی و همچنین با همراهی اعضای گروه موسیقی کامکارها؛ سه اثر موسیقایی به نام‌های آلبوم‌ «بارگاه» به آهنگسازی و تنظیم‌کنندگی  ارسلان کامکار، آلبوم «سه‌روکی دل» (رئیس دل) و آلبوم‌ «خورشید مستان» به آهنگسازی و تنظیم‌کنندگی استاد هوشنگ کامکار را منتشر کرده است.

 

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد هفته وحدت هفته وحدت مسجد مسجد شیراز کانون های فرهنگی هنری مساجد شبستان یزد رئیس جمهور پیام عزیزی حوزه هنری موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۶۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی

به‌ گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در این نشست که امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان این که «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی‌ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

او افزود: در این دستورالعمل کاملا برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روز‌های ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی، اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود، اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز ۲۹ اردیبهشت روز موزه است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز ۳۱ اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

او در ادامه گفت: روز‌های ۳ و ۴ خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز ۵ خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و ... مد نظر قرار گیرد.

او یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتما در ستاد‌های استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و ... از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرک امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.


اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی

Zohreh Saeedi, [۵/۵/۲۰۲۴، ۱۲:۵۹ PM]گردشگری می‌تواند در ارتقای سطح اقتصاد استان‌ها نقش به‌سزایی داشته باشد/ رویکرد گیلان در مسیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی امیدوار کننده است

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی با بیان این که گردشگری یکی از مهمترین محرک‌های چرخ تولید و اقتصاد کشور است، گفت: گردشگری می‌تواند در ارتقای سطح اقتصاد استان‌ها نقش به سزایی داشته باشد چرا که بسیاری از استان‌های ایران از جمله گیلان از این ظرفیت برخوردار هستند که بتوانند به قطب اقتصادی و پررونق گردشگری کشور تبدیل شوند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، محمدرضا احمدی سنگری، نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی با بیان این که در بسیاری از نقاط کشور از جمله گیلان شاهد رونق تولید و اشتغال در حوزه‌های مختلف از جمله گردشگری هستیم، گفت: یکی از نیاز‌هایی که هر استان پر جاذبه برای تبدیل شدن به قطب گردشگری، داراست، برپایی نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های مختلف برای برقراری ارتباط با بازار‌های بین المللی است.

او همچنین با اشاره به این که رویکرد استان گیلان در مسیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری امیدوار کننده است، افزود: البته که هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی باقی مانده، اما استانی همانند گیلان دارای بزرگترین نعمت گردشگری یعنی دریا و فضای سبز است که با برنامه ریزی و انسجام این نعمت‌ها می‌تواند در مسیر توسعه استان قرار بگیرد.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه ارتقاء وضعیت اقتصادی استان و معیشتی مردم یکی از مهمترین اهداف و اولیت هاست، ادامه داد: حوزه وسیع گردشگری میتواند در ارتقای سطح اقتصاد استان‌ها نقش به سزایی داشته باشد چرا که بسیاری از استان‌های ایران از جمله گیلان از این ظرفیت برخوردار هستند که بتوانند به قطب اقتصادی و پررونق گردشگری کشور تبدیل شوند.

احمدی سنگری همچنین با بیان این که برای چرخش چرخ اقتصاد کشور نباید به خارج از مرز‌ها چشم دوخت، اظهار کرد: برای مثال در استانی همچون گیلان و دیگر شهر‌های شمالی کشور حمایت از بخش کشاورزی بسیار حائز اهمیت است و همچنین با اتکاء به اقتصاد دریامحور و حمل و نقل ریلی این استان‌ها میتوانیم اتفاقات خوبی را در بخش اقتصادی کشور رقم بزنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت آیت الله نورمفیدی در پی شهادت مامور گلستانی فراجا
  • آلبوم «عشق ناباور» به زودی منتشر می‌شود
  • آلبوم «عشق ناباور» آماده شد
  • «عشق ناباور» با رهنمودهایی از محمدرضا لطفی شنیدنی شد
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • شکاف‌ها و دوگانگی‌های مذهبی، ممنوع!
  • نماینده آیت الله سیستانی در ترکیه؛ تأکید بر وحدت و گفت و گوی دینی و نقش مثبت رهبران مذهبی / آینده شیعیان ترکیه، روشن است
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • دوقلوهای اصفهانی آهنگ شیرازی منتشر کردند/داستان به روز رسانی شدن!