Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی فرزی امروز چهارشنبه در افتتاحیه هشتمین جشنواره بین المللی دف نوازی دف نوای رحمت که در سالن پردیس سینما بهمن سنندج برگزارشد، گفت: موسیقی هنری است که انسان را می تواند از فرش به عرش ببرد.

وی عنوان کرد: موسیقی قادر است تحول معنوی در انسان ایجاد و فرد و جامعه را به درجه معنوی برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه موسیقی ایرانی و کردی مبتنی بر تعالیم اسلامی  است که تمام توان خود را در مسیر تعالی انسان گذاشته است، بیان کرد: موسیقی همچنان که می تواند مایه رشد و تعالی انسان شود مایه رونق اقتصاد و زمینه ساز بروز و ظهور فرهنگ‌اجتماعی عظیم هم خواهد شد.

معاون فرهنگی دفتر نمایندگی ولی فقیه در  کردستان با اشاره به اینکه موسیقی در خدمت تعالی بشر در همه ابعاد است، ادامه داد: موسیقی نگاه جدیدی به ما می دهد و انقلاب اسلامی ما می تواند موسیقی جدید مبتنی بر تعالیم شریعت و طریقت را عرضه کند.

حجت الاسلام فرزی اضافه کرد: با تولید آثار فاخر درجه یک در مسیر موسیقی کشور وجهان می توانیم تاثیر گذار باشیم.

وی با اشاره به اینکه در دف نوازی و مولودی خوانی نام پروردگار و پیامبر و مقربین درگاه ذات باری تعالی بیان می شود، بیان کرد: با صدای دف،نوای خدا را و نوای دعوت امت های بشری را می شنویم.

کد خبر 4381850

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره دف نوای رحمت عید سعید قربان نماینده ولی فقیه در کردستان مردم علیه احتکار کرمانشاه خبرگزاری مهر بوشهر احتکار شهرکرد گرگان مشهد عید سعید قربان شیراز هفته دولت بیرجند خطبه های نماز جمعه مجلس شورای اسلامی روز خبرنگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۶۹۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای خوشِ هزار دف؛ از کردستان تا سراسر ایران

درمورد موسیقی نواحی ایران هرقدر صحبت شود باز کم است. چون کم‌کاری‌ها در این زمینه به حدی است که خیلی می‌توان در این باره صحبت کرد. اما یکی از اتفاقات خوبی که در هفته‌های گذشته رخ داد این بود که در شهر سنندج استان کردستان جشنواره دف نوازان با عنوان «هزار دف» در روستای پالنگان کردستان برگزار شد که از تمام ایران در این جشنواره حضور داشتند و نکته قابل توجه این است که کردستان به ویژه شهر سنندج؛ خطه‌ی دف‌نوازی ایران است تا جایی که اقلیمی به شمار می‌آید که این ساز در هر خانه‌ای دیده می‌شود و این موضوع نیز، در سراسر ایران گسترش پیدا کرده است و حضور دف در دیگر اقوام کشور هم، وجود دارد.

در پایتخت هم، افراد زیادی به آموزش و یادگیری دف می‌پردازند و اهمیت این ساز به حدی است که از آن در مراسم‌های مختلف رسانه ای، محفلی، خانوادگی و رسمی استفاده می‌شود. از اینرو، گفته می‌شود که اجرا‌های خوب دف‌نوازی در جشنواره دف‌نوازان «هزار دف» انجام شده و در موسیقی نواحی ایران، اقدام ارزنده‌ای بوده است.

محمّد طریقت، نوازنده دف و سنتور در برنامه «هفت اقلیم» رادیو فرهنگ درمورد جشنواره دف‌نوازی «هزار دف» در پالنگان کردستان اظهار کرد: بنده به عنوان نوازنده دف در این جشنواره دعوت شدم و در جریان آن، به صورت فراخوان از نوازنده‌های دف سراسر ایران دعوت شده بود تا در این جشنواره حضور داشته باشند و  اگرچه کم و کاستی‌هایی وجود داشت و بخشی از آن‌ها طبیعی است و در فضای مجازی به این موضوع اشاره شده بود ولی باید توجه کرد که دومین بار بود که به همت دوستداران فرهنگ و هنر کشور، این جشنواره دف‌نوازی برگزار شد و این جشنواره، اجتماعی از حضور پُرشور مردم هنر‌ دوست سراسر ایران بود که از هر گروه سنی با همدلی و اتحاد خود سعی کردند پاسداشت فرهنگ، هنر و تاریخ ارزشمند به جای مانده از نیاکانمان را داشته باشند.

این نوازنده گفت: در مجموع، این‌طور می‌توانم از این جشنواره دف‌نوازی «هزار دف» پالنگان صحبت کنم و خیلی نمی‌توان حواشی آن را نقد کرد چراکه برای دومین بار این جشنواره برگزار شد و اوایل هر کاری، یک سری نواقص و کاستی‌هایی وجود دارد و این مشکلات و کاستی‌ها قابل اغماض هستند.

محمّد طریقت درمورد این که آیا جشنواره «هزار دف» رقابتی، تکنوازی و یا گروه‌نوازی بوده است؟ افزود: جشنواره دف‌نوازی به صورت گروه‌نوازی بود؛ به طوری‌که دف‌نوازان تحت کنترل و رهبری یک سری از سرپرستان دف‌نوازی بودند. 

خبرنگار: فاطیما میرزایی

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری موسیقی و هنرهای تجسمی

دیگر خبرها

  • انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است
  • نوای خوشِ هزار دف؛ از کردستان تا سراسر ایران
  • داستانی عرفانی با چاشنی فانتزی
  • نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • فیلم/ نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • پیام سپاه لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • خانواده بافضیلت موجب تعالی جامعه می شود
  • تکرار گناه فرصت‌ تعالی را از انسان می‌گیرد
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • نوای «حیدر حیدر» کودک خردسال در حرم علی بن ابی‌طالب