Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - موسيقي ما ـ مراسم رونمايي و جشن امضاي آلبوم «تومست‌تري يا من؟» شامگاه چهارم تيرماه در فرهنگسراي ارسباران رونمايي شد. اين اثر نيز مانند ساير آثار داود آزاد در حوزه موسيقي عرفاني توليد شده و جاهد محمدي نيز آهنگسازي اين اثر را بر عهده داشته است.
داود آزاد در ابتداي اين مراسم در سخناني گفت: «سازبندي اين آلبوم و صدايي که از ارکستر شنيده مي‌شود، بسيار متفاوت‌تر از کارهاي ديگرم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اين اثر از ساز «جورا باغلاما» استفاده شده که يک ساز ترکي و در واقع يک باغلاماي بسيار کوچک با صداي زير محسوب مي‌شود. اين آلبوم هم مانند ساير کارهاي بنده حال و هواي عرفاني دارد. آهنگساز اثر هنرمند جوان آقاي جاهد محمدي است که البته بنده هم نظارت‌هايي دربخش آهنگسازي داشته‌ام تا آن فضاي قلندرانه و آن حال معنوي در کار حفظ شود. اين اثر متفاوت‌‌تر از آن کارهايي است که اين روزها با عنوان موسيقي عرفاني منتشر مي‌شود.»
او در همين باره توضيح داد‌:«بنده خيلي به عنوان «موسيقي عرفاني» اعتقاد ندارم. از آن جهت که مي‌گويم که موسيقي به ذات خودش عرفاني است و از عالم متافيزيک مي‌‌آيد. موسيقي خودش يک پديده معنوي است که ما با ريتم‌ها و تکرار ملودي‌ها فضاي متفاوت‌تري به کار مي‌بخشيم.»
اين هنرمند پيشکسوت در پاسخ به اين پرسش که چقدر تلاش مي‌کند، جايگاه خود را به عنوان خواننده تثبيت کند، گفت: «من اصلا دنبال تثبيت شدن نيستم. چه به عنوان خواننده و چه به هر عنوان ديگر. من هر کاري را که با تفکراتم همسو باشد، مي‌خوانم. هرچند که به همکاري با جوان‌ترها هم اهميت مي‌دهم. دوست‌دارم قدم مثبتي بردارم تا کار جوان‌ترها ديده شود. به هر حل در اين فضاي مافياي موسيقي ديده شدن براي جوان‌ها کار سختي شده است.»
آزاد ادامه داد: «اين آلبوم را سي‌ام تيرماه به همره چند قطعه ديگر در تالار وحدت اجرا مي‌کنم. از طرفي قرار است تا حدود 3 ماه ديگر آلبومي را با اشعار «حزين لاهيجي» منتشر کنم اما از آنجا که تجربه ربوده شدن نام آلبومم را پيشش از اين داشته‌ام، ترجيح مي‌دهم اسم کار را اينجا نياورم.
در ادامه اين مراسم عليرضا ميرعلينقي (محقق و پژوهشگر موسيقي) پشت تريبون قرار گرفت و در سخناني مطرح کرد: «از اواسط دهه 60 بود که داود آزاد جرياني را در موسيقي ايران به وجود آورد که مختص به خودش بود. يک موسيقي خانقاهي که حاصل ذوق و استعداد ايشان بوده است. فضاي کاري او ترکيبي از ريتم‌هاي خانقاهي و برداشت‌هايي از انواع موسيقي است. در واقع اين جريان آهنگسازي زبان تازه‌اي را در کنار ديگر زبان‌هاي موسيقي معرفي کرده و اگر هويت آن حفظ شود، قطعا تداوم هم پيدا خواهد کرد.»
جاهد محمدي نيز که آهنگسازس اين اثر را بر عهده داشته است، در سخناني گفت: «از حدود 5 سال پيش کار بر روي اين اثر را آغاز کردم که با نظارت استاد داود آزاد همراه بود. بايد بگويم ايشان جايگاه والايي در موسيقي ايران دارد و بسياري از نوازندگان جوان شمال غرب ايران با الگوبرداري از ايشان ساز مي‌نوازند.»
اين هنرمند اضافه کرد: «آرزوي من اين است که فرهنگ قانوني استفاده از آثار موسيقي به سراغ ما بيايد و احترام صاحبان اثر را نگه‌ داريم. آثار هنري را دانلود غير قانوني و کپي نکنيم و بدانيم براي اين آثار زحمات زيادي کشيده شده است. کاش دوباره به دوران کاست‌ها برگرديم تا کمتر به فکر کپي کارها بيفتيم.
در بخش ديگري از اين مراسم نيز کتاب «مشق آزاد» که گزيده‌اي از تصانيف آلبوم‌هاي داود آزاد است و به کوشش امين ولي گردآوري شده است، رونمايي شد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۰۰۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارکستر سمفونیک هنرستان موسیقی پسران به تالار رودکی می‌آید

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ارکستر سمفونیک هنرستان موسیقی پسران به سرپرستی و رهبری احمد مقدسی زاده قرار است با ترکیبی از نوازندگان ساز‌های ویولن، ویولا، ویولنسل، کنترباس، فلوت، کلارینت، ابوا، فاگوت، کلارینت باس، ترومپت، هورن، ترومبون، تیمپانی و پیانو قطعاتی از بزرگان موسیقی جهان را اجرا کند.

در این برنامه، قطعات اوورتور کوریولان اثر لودویک فان بتهوون، موومان اول سمفونی شماره ۱۰۴ اثر فرانتس یوزف هایدن، موومان اول کنسرتو ویولن شماره ۳ از کامیل سن سانس، موومان اول کنسرتو پیانو شماره ۵ ساخته یوهان سباستین باخ، سمفونی کنسرتانت از کارل دیترس فان دیترسدورف و رقص‌های مجار شماره ۵ و ۶ اثر یوهان برامس نواخته شود.

ارکستر سمفونیک هنرستان موسیقی پسران سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت از ساعت ۱۹:۳۰ در تالار رودکی روی صحنه می‌رود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • کنسرت موسیقی آذربایجانی آلنام برگزار می‌شود
  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد
  • آلبوم «عشق ناباور» به زودی منتشر می‌شود
  • آلبوم «عشق ناباور» آماده شد
  • «عشق ناباور» با رهنمودهایی از محمدرضا لطفی شنیدنی شد
  • ارکستر سمفونیک هنرستان موسیقی پسران به تالار رودکی می‌آید
  • بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است